Bonusvilkår – Les alltid kasinoets vilkår og betingelser

Når man har registrert seg hos en ny bookmaker så vanker det som oftest et godt velkomsttilbud i form av en sportsbonus eller et gratisspill. Senere vil man med jevne mellomrom også få mange gode tilbud hos bettingselskapet i forbindelse med diverse kampanjer. Det er sjelden noen grunn til å takke nei til disse siden de gir vinnermuligheter på bookmakerens regning uten at man må bruke egne penger til det. Sånn sett er det helt risikofritt. Likevel er det viktig å være klar over at man ikke får dette fordi bookmakeren ønsker å være snill, slike tilbud kommer på grunn av den harde konkurransen mellom alle bettingselskapene. Derfor deles oddsbonuser, gratisspill og andre tilbud ut med betingelser og vilkår.

# BOOKMAKERE BONUS Review BESØK NÅ
1 500 kr Review BESØK NÅ
2 500 kr Review BESØK NÅ
3 500 kr Review BESØK NÅ
4 1 000 kr Review BESØK NÅ
5 2 000 kr Review BESØK NÅ
6 500 kr Review BESØK NÅ
7 500% Review BESØK NÅ
8 3 000 kr Review BESØK NÅ

Sett deg inn i tilbudenes vilkår og betingelser

Hadde bookmakerne bare delt ut slike tilbud i hytt og vær ville det på lang sikt vært dårlig økonomi i det, derfor er det som oftest knyttet klare forutsetninger til dem. Når det kommer til sportsbonuser er de to viktigste tingene å sette seg inn i det som heter omsetningskrav og minsteodds. 

Omsetningskrav er hvor mange ganger en bonus må omsettes før penger vunnet med den kan tas ut som ekte penger. For sportsbonuser ligger slike krav som oftest mellom 5 og 10 ganger. Noen ganger gjelder dette kun for selve bonusen, mens det andre ganger også inkluderer innskuddet som kvalifiserte for sportsbonusen. Om man har fått en bonus på 100 prosent opptil 1000 kroner med et omsetningskrav på 7 ganger, så betyr det at denne bonusen må gjennomspilles for 1000*7 lik 7000 kroner før gevinster vunnet med den kan tas ut. Om omsetningskravet også inkluderer innskuddet så betyr det at man må gjennomspille (1000+1000)*7 lik 14 000 kroner før pengene kan tas ut. Som man ser betyr det i praksis at omsetningskravet blir dobbelt så stort, det vil si 14 ganger bonusen.

Den andre viktige betingelsen er det som kalles minsteodds. Det er rett og slett hva som er de laveste oddsbetingelsene man kan spille til når man bruker oddsbonusen. Det vanlige i bransjen er at disse ligger mellom 1,40 og 2,00. Har man fått en sportsbonus på 2000 kroner med omsetningskrav på 5 ganger til minsteodds 1,75, så betyr det at bonusen må gjennomspilles for 10 000 kroner, og at alle spill må være til minst 1,75 i odds. Du finner mer informasjon om odds og treffsikker spilltips hos https://bettingspesialisten.com/.

Sett deg inn i tilbudenes vilkår og betingelser

Andre krav, vilkår og betingelser

Minsteodds og omsetningskrav er de viktigste betingelsene å sette seg inn i, men det er også andre ting man må være oppmerksom på. Som oftest kommer slike tilbud med en holdbarhetsdato. Rett og slett et tidsrom de må benyttes innen. Gjør man ikke det så mister man tilbudet. Det kan også være at det er satt krav om at tilbudet ikke kan brukes på systemspill, men kun på singelspill. Dette varierer litt, men for gratisspill er det ofte slik. Det vil si at man kun spiller på enkelthendelser til minsteodds, eller at alle spill i et systemspill er til minsteodds. Det er også slik at gratisspill må brukes i sin helhet på et spill, de kan ikke deles på flere spill. Er gratisspillet på 200 kroner og man spiller for 150 kroner, så mister man den siste femtilappen. Vær også oppmerksom på at ikke alle innskuddsmetoder kvalifiserer for bonuser. Dette gjelder noen ganger for forhåndsbetalte kort og e-lommebøker.