Betting bonus på norske oddssidor

Du som er norsk spiller kan motta en betting bonus for å utforske bettingselskapene på den beste måten. Det er mange forskjellige oddsbonuser å velge mellom der en velkomstbonus er det vanligste alternativet. Det kommer vanligvis som en innskuddsbonus på ditt første innskudd. Med et godt bonustilbud kan du få gratis penger å spille for og la derfor bookmakeren ta litt av risikoen i stedet. Blant norske bookmakere i dag er det hundrevis av forskjellige sportsbonuser å hente for både nye og eksisterende spillere.

# BOOKMAKERE BONUS Review BESØK NÅ
1 €50 gratisspill Review BESØK NÅ
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Review BESØK NÅ
3 500% bonus Review BESØK NÅ
4 500% bonus Review BESØK NÅ
5 1 000 kr Review BESØK NÅ
6 1000 kr Review BESØK NÅ
7 500% bonus Review BESØK NÅ
8 250 kr gratisspill til du vinner Review BESØK NÅ
9 3 000 kr Review BESØK NÅ

Motta en velkomstbonus

Velkomstbonusen er bonusen du får når du registrerer deg som ny kunde hos et spillselskap. Det består vanligvis av en matching på første innskuddet ditt. Hvis du for eksempel gjør et innskudd på 1000 kroner, kan du få en 100% bonus og dermed 2000 kroner å spille for. Med doble penger kan du spille for dobbelt så mye og øke sjansene dine for å vinne. Risikoen din reduseres også når du velger å motta en velkomstbonus. Norske bettingselskaper tilbyr nesten alltid en velkomstbonus for de som oppretter en konto. Gjennom bonustilbudet prøver bookmakere å tiltrekke seg nye spillere, og du kan dra nytte av situasjonen ved å plukke opp mange forskjellige betting bonuser.

Risikofrie spill

En type betting bonus som er felles for eksisterende spillere er risikofrie spill. Fordelen med dette er at du får innsatsen tilbake hvis spillet ikke går inn. I et risikofritt spill bruker du dine innskudd til å satse på en kamp. Men siden spillet er risikofritt, deponerer spillselskapet pengene på spillkontoen din hvis du ikke vinner. Noen ganger må du vende om pengene du får tilbake fra bookmakeren, men noen gir pengene tilbake uten et omsetningskrav. Sjekk vilkårene og betingelsene for å finne ut vilkårene for bonusen din.

Goodwill bonus

Fordi det er så mye konkurranse, er spillselskapene veldig flinke med å dele ut forskjellige tilbud. Derfor kan du alltid skrive til supporten og spørre om det er noen bonuser tilgjengelig for deg. Noen ganger er de snille og gir deg en bonus. Denne typen tilbud kalles en goodwill bonus, og disse bonusene er ikke synlige for publikum. I stedet får du en unik bonus tildelt deg og andre lojale kunder. Derfor er det også en av de mest ukjente betting bonusene.

Økte odds

En annen type bettingtilbud er boostede odds. Denne bonusen er også mest vanlig for eksisterende spillere, men det er selskaper som tilbyr boostede odds som velkomstbonus også. Uansett i hvilken sammenheng du mottar et oddsboost, betyr dette at oddsen økes til en verdi som egentlig ikke viser hvor stor sjanse det er for et utfall. Hvis Molde for eksempel møter Haugesund, kan oddsen være 1,25 før avspark. Da hever tippeselskapet oddsen til kanskje 8,00 penger, og dermed er det betydelig mer verdi i spillet. For at spillerne ikke skal kunne satse hundretusenvis av kroner på boostede odds, er det grenser for hvor stor innsatsen kan være.

Betting bonus på norske oddssidor

Vilkår og betingelser for oddsbonuser

Før du mottar en oddsbonus, bør du sjekke reglene og vilkårene. Dette er kravene du må oppfylle for å ta gevinster fra bonusen din. I betting bonuser er det hovedsakelig to forhold som er viktigere enn andre. Dette er omsetningskrav og minimumsodds. Omsetningskravet refererer til hvor mange ganger du trenger å satse bonusen. Minimums odds betyr grensen som oddsen må være på for at spillet skal telle mot omsetningskravene. Siden det alltid er regler og betingelser rundt en bonus, bør du lese dette nøye. Da vet du alltid hva som gjelder en kampanje før du mottar den.